PrintPDF Jaga

Registrite ja infosüsteemide keskuse direktoriks saab Rivo Reitmann

10. Märts 2022 - 13:07
Fotol on RIKi uus juht Rivo Reitmann


Justiitsminister nimetas registrite ja infosüsteemide keskuse (RIK) uue direktorina alates 1. aprillist ametisse Rivo Reitmanni.

„Rivo Reitmann on ennast tõestanud võimeka juhina, kes on maksu- ja tolliametis viinud läbi mitmeid suuri reforme. Tal on kogemused nii e-teenuste kui kodanikuteenuste kujundamisel ja arendamisel üle Eesti. Uuendusmeelsus ja kliendikesksus on RIKi juhtimisel väga olulised omadused,“ ütles justiitsminister Maris Lauri.

„Olen kliendikeskse organisatsiooni usku ning minu soov on alati olnud luua uudseid ja innovaatilisi lahendusi parima kliendikogemuse saavutamiseks. RIK on tugev ja kõrgelt hinnatud organisatsioon. Usun, et suudan pakkuda RIKi edasisele kiirele arengule vajalikku tuge ja eestvedamist, et RIKi teenuse kasutajad oleks uhked loodud lahenduste üle!“ rääkis Rivo Reitmann.

Rivo Reitmann on alates 2017. aastast töötanud maksu- ja tolliameti peadirektori asetäitjana. Erinevatel ametikohtadel maksu-ja tolliametis on ta töötanud alates 2001. aastast. Tööd alustas ta maksuameti inspektorina ning alates 2004. aastast jätkas peaspetsialistina ühendatud ametis. Aastatel 2011-2017 juhtis ta teenindusosakonda.

Rivo Reitmann lõpetas 2001. aastal Tallinna Majanduskooli maksunduse eriala ja 2015. aastal Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor ärijuhtimise eriala.