PrintPDF Jaga

Riigiportaali lisandus ettevõtja teavituskalender

21. August 2013 - 11:35

Riigiportaali eesti.ee sisse loginud kasutajad näevad nüüd väljavõtet olulisematest isiklikest andmetest ja sündmustest. Ettevõtjatele on lisandunud teavituskalender, mis muudab sujuvamaks riigi ja ettevõtte suhtluse.

Teavituskalender annab ettevõtjatele edaspidi võimaluse jälgida lähenevaid sündmusi ja aruannete esitamise tähtaegu ning saada nende kohta meeldetuletusi oma e-posti aadressile. E-kirja saamiseks tuleb aga esmalt suunata riigiportaalis ettevõtte ametlik @eesti.ee aadress tavalisele meiliaadressile.

Ettevõtja teavituskalender sündis koostöös Registrite ja Infosüsteemide Keskusega. "Ettevõtja jaoks koondatud info võimaldab tulevikus paremini analüüsida ja võimalusel optimeerida riigi aruandluskorraldust, näiteks ühtlustada aruannete esitamise tähtaegu ja vähendada dubleerimist andmete kogumisel. Teavituskalendri sündmusi saab peagi vaadata ka äriregistri ettevõtjaportaalis," ütles keskuse asedirektor Piret Meelind.

Registrite ja Infosüsteemide Keskus, Riigi Infosüsteemi Amet ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium suhtlevad aktiivselt mitmete riigiasutustega, et need ettevõtjatele mõeldud teavitusinfo kalendrisse lisaksid. Seni on teavituskalendri vastu huvi tundnud ligi 20 riigiasutust, näiteks Statistikaamet, Tarbijakaitseamet ja ka Majandustegevuse register.

Täpsem info riigiportaali avalehel www.eesti.ee .